Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

7,50 eur, menu bez polievky 7,00 €

Menu č.4 až č.7

8,50 eur, menu bez polievky 8,00 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Brokolicová krémová s krutónmi (1,7)

M1. 120/160

Kuracie medailóniky na čínsky spôsob, ½ dusená ryža, ½ hranolky (1)

M2. 350

Tortellini s hubovou omáčkou (1,3,7)

M3. 350

Zeleninový šalát s grilovaným oštiepkom, medový dip (7)

Utorok

Polievka: 0,33l

Hovädzí vývar so zeleninou a bylinkovými haluškami (1,3,7,9)

M1. 120/160

Bravčové výpečky, dusená kyslá kapusta, varená knedľa (1)

M2. 350

Ryžový nákyp s ovocím (3,7)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Streda

Polievka: 0,33l

Polievka z fazuľových strukov na kyslo (1,7)

M1. 120/200

Bravčový plátok na víne, pučené zemiaky, šalát (1,7)

M2. 350

Penne quatro formaggi (cestoviny so 4 druhmi syra) (1,3,7)

M3. 120/200

Zelerový šalát (šunka,ananás,majonéza), vyprážaný kurací rezník (1,7,9)

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Držková (1)

M1. 120/160

Bravčové medové – chilli rezančeky, dusená ryža (7)

M2. 350

Koložvárska kapusta s varenými zemiaky (7)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

Jemná zeleninová so zemiakmi (9)

M1. 120/160

Kuracie medailóniky na baby mrkve s dusenou ryžou (1)

M2. 350

Mexická fazuľa (pikantná), opekaná klobása, 2 ks chlieb (1)

M3. 350

Široké rezance s tvarohom a hrozienkami, posypané cukrom a maslom (1,3,7)

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 120/200

Kurací vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M5. 120/200

Bravčový vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M6. 120/150

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, hranolky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M7. 200/200

Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom