Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

7,50 eur, menu bez polievky 7,00 €

Menu č.4 až č.7

8,50 eur, menu bez polievky 8,00 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Hubová so zeleninou a mrveničkou (1,3)

M1. 120/160

Karlovarský bravčový guláš, cestovina (1,3,7)

M2. 120/200

Špenátový prívarok, 2 ks volské oko, varené zemiaky (1,3,7)

M3. 350

Zeleninový šalát s rybími prstami a dresingom (1,3,7)

Utorok

Polievka: 0,33l

Miešaný vývar so zeleninou a cestovinou (1,3,7,9)

M1. 120/160

Sviečková na smotane, žemľová knedľa (1,3,9)

M2. 350

Palacinky s orechovou plnkou a karamelovou omáčkou (1,3,7,8)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Streda

Polievka: 0,33l

Šošovicová (1,7)

M1. 120/200

Belehradský bravčový rezeň so šťuchanými zemiakmi (1)

M2. 350

Halušky s kyslou kapustou a slaninou (1,3)

M3. 350

Široké rezance s  makom preliate lesným ovocím (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Hrachová s  párkom (1)

M1. 120/160

Kuracia rolka plnená oštiepkom, kapiou s bazalkovou omáčkou a jazmínová ryža (7)

M2. 350

Penne quatro formaggi (cestoviny so 4 druhmi syra) (1,3,7)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

Jemná zeleninová so zemiakmi (9)

M1. 120/160

Bravčová jemne pikantná mučkalica, ½ dusená ryža, ½ americké zemiaky (1)

M2. 350

Gnocchi s hubovou omáčkou a grilovaným kuracím mäsom (1,3,7)

M3. 350

Zeleninový šalát s grilovanou bravčovou panenkou a pečenou tekvicou

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 120/200

Kurací vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M5. 120/200

Bravčový vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M6. 120/150

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, hranolky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M7. 200/200

Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom