Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

8,00 eur, menu bez polievky 7,50 €

Menu č.4 až č.5

9,00 eur, menu bez polievky 8,50 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Fazuľová s párkom a zeleninou (1,9)

M1. 150/160

Bravčové dusené na pive, dusená ryža, kapustový šalát (1)

M2. 150/200

Špenátový prívarok, 2 ks volské oko, varené zemiaky (1,3,7)

M3. 380

Zeleninový šalát s grilovaným oštiepkom, medový dip (7)

Utorok

Polievka: 0,33l

Bravčový vývar s cestovinou a zeleninou (1,3,9)

M1. 150/160

Bravčové výpečky, dusená kyslá kapusta, varená knedľa (1)

M2. 380

Ryžový nákyp s ovocím (3,7)

M3. 150/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Streda

Polievka: 0,33l

Šošovicová kyslá so zemiakmi (1,7)

M1. 150/200

Bravčová krkovička na pikantnej omáčke, pučené zemiaky, paradajkový šalát (1,7)

M2. 380

Cestoviny Quattro formaggi s kuracími medailónikmi a syrom (1,3,7)

M3. 380

Zeleninový šalát s plnenou panenkou

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Hubová so zeleninou a mrveničkou (1,3)

M1. 150/160

Bravčová panenka s omáčkou z farebného korenia, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (1,3,7)

M2. 150/200

Domáca sekaná, pučené zemiaky, uhorkový šalát (1,3,7)

M3. 150/200

Vyprážaný karfiol, varené zemiaky s maslom, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

Kalerábová so zemiakmi (1,7)

M1. 150/160

Kuracie na gyros korení a dusenej ryži, hranolky, tzatziki (1,7)

M2. 150/200

Vyprážané rybie filé, pučené zemiačky (1,3,7)

M3. 380

Šiflíky s kapustou posypané cukrom a škoricou (1,3)

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 150

Kurací/bravčový vyprážaný rezeň, vyprážaný syr/vyprážaný karfiol (1,3,7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky (1,7)

M5. 150/120

Grilovaný losos / Grilovaný encián (7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky, zeleninový šalát (1,7)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom