Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

8,00 eur, menu bez polievky 7,50 €

Menu č.4 až č.5

9,00 eur, menu bez polievky 8,50 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Krúpková polievka so zeleninou (1,9)

M1. 150/160

Bravčové kocky na víne, dusená ryža, šalát (1,7)

M2. 380

Penne quatro formaggi (cestoviny so 4 druhmi syra) (1,3,7)

M3. 380

Zelerový šalát (šunka,ananás,majonéza), vyprážaný kurací rezník (1,7,9)

Utorok

Polievka: 0,33l

Bravčový vývar s koreňovou zeleninou a rezancami (1,3,9)

M1. 150/200

Bojnícka brav. pochúťka (br. mäsko na rezance, syr, volské oko), puč. zemiaky (1,3,7)

M2. 380

Zemiakovo slivkové guľky s cukrom  preliate maslom (1,7)

M3. 380

Zeleninový šalát s grilovaným oštiepkom, medový dip (7)

Streda

Polievka: 0,33l

Tekvicová polievka so zemiakmi (7)

M1. 150/160

Bravčové medailóniky na čínsky spôsob, kari ryža (1)

M2. 380

Hrachová kaša, údené mäso, 2 ks chlieb (1)

M3. 380

Cviklový šalát s grilovanými kuracími medailónikmi (3,7)

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Držková (1)

M1. 150/160

Pečená brav. krkovička na tymiane, tarhoňa

M2. 150/200

Špenátový prívarok, 2 ks volské oko, varené zemiaky (1,3,7)

M3. 150/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

M1. 150/160

M2. 150/200

Zatvorené – Veľký piatok- Deň pracovného pokoja

M3. 380

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 150

Kurací/bravčový vyprážaný rezeň, vyprážaný syr/vyprážaný karfiol (1,3,7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky (1,7)

M5. 150/120

Grilovaný losos / Grilovaný encián (7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky, zeleninový šalát (1,7)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom