Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

7,50 eur, menu bez polievky 7,00 €

Menu č.4 až č.7

8,50 eur, menu bez polievky 8,00 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Pórová so šľahaným vajíčkom (1,3)

M1. 120/160

Bravčový paprikáš, cestovina (1,7)

M2. 350

Špenátové halušky so syrovo – smotanovou omáčkou (1,3,7)

M3. 350

Zeleninový šalát s kuracími nugetkami, dresing (1,3,7)

Utorok

Polievka: 0,33l

Hovädzí vývar s koreňovou zeleninou a rezancami (1,3,7,9 )

M1. 120/160

Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, varená knedľa (1,3,7)

M2. 350

Pečené rožky s makovo marhuľovou náplňou s hrozienkami (1,3,7)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Streda

Polievka: 0,33l

Zemiaková kyslá s hubami (1,3,7)

M1. 120/200

Bojnícka brav. pochúťka (br. mäsko na rezance, syr, volské oko), puč. zemiaky (1,3,7)

M2. 350

Langoš s cesnakom a syrom (1,7)

M3. 350

Zeleninový šalát s plnenou panenkou

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Šajtlavá kapustová polievka (kapusta hlávková, zelenina, zemiaky) (1)

M1. 120/160

Námornícky hovädzí guľáš, dusená ryža (1,7)

M2. 120/200

Pečená jaternica, varené zemiaky, cvikla (3)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

Zeleninová krémová s bylinkovými krutónmi (1,3,7)

M1. 120/160

Kurací plátok na toskánsky spôsob, jazmínová ryža( šapiňóny, parmezán, smotana) (1,7)

M2. 120/200

Syrový špíz v trojobale, pučené zemiaky, tat. omáčka (1,3,7)

M3. 350

Zemiakovo slivkové guľky s cukrom  preliate maslom (1,7)

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 120/200

Kurací vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M5. 120/200

Bravčový vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M6. 120/150

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, hranolky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M7. 200/200

Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom