Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

7,50 eur, menu bez polievky 7,00 €

Menu č.4 až č.7

8,50 eur, menu bez polievky 8,00 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Kalerábová so zemiakmi (1,7)

M1. 120/160

Bravčový perkelt na maslových haluškách (1,3,7)

M2. 350

Penne pomodoro s kuracím mäskom a strúhaným syrom (1,3,7)

M3. 350

Zeleninový šalát s rybími prstami a dresingom (1,3,7)

Utorok

Polievka: 0,33l

Vývar s mrveničkou a zeleninou (1,3)

M1. 120/160

Hovädzie varené v paradajkovej omáčke, varená knedľa (1)

M2. 350

Zemiakové pirohy s lekvárom, preliate maslom a makom (1,3,7)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Streda

Polievka: 0,33l

Pórková so zemiakmi (1,3,9)

M1. 120/200

Obrátený bravčový rezeň na pikantnej omáčke, šťuchané zemiaky (1,3,7,10)

M2. 350

Kuracie rizoto posypané syrom, kyslá uhorka (7)

M3. 350

Zeleninový šalát s vyprážanými šampiňónmi (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Pikantná fazuľová polievka s klobáskou (1)

M1. 120/160

Bravčová panenka na slaninovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky (1)

M2. 120/160

Francúzske zemiaky, cvikla (3)

M3. 120/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

Kapustnica s údeným mäsom a klobásou (1)

M1. 120/160

Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát (1,3,7)

M2. 350

Domáce šišky s džemom (1,3,7)

M3. 350

Zel. šalát s grilovaným enciánom (šalát, paradajka, paprika, uhorka) (7)

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 120/200

Kurací vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M5. 120/200

Bravčový vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M6. 120/150

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, hranolky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia, mlieko)

M7. 200/200

Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka (Obilniny obsahujúce lepok, vajcia)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom