Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

8,00 eur, menu bez polievky 7,50 €

Menu č.4 až č.5

9,00 eur, menu bez polievky 8,50 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Hrachová s  párkom (1)

M1. 150/160

Bravčové na rasci, tarhoňa (1,3)

M2. 380

Cestoviny Quattro formaggi s kuracími medailónikmi a syrom (1,3,7)

M3. 380

Zeleninový šalát s grilovaným oštiepkom, medový dip (7)

Utorok

Polievka: 0,33l

Hovädzí vývar s ryžou a hráškom (9)

M1. 150/160

Pravý maďarský guláš, varená knedľa (1)

M2. 380

Šťavnatá tvarohovo – jablková žemľovka (1,7)

M3. 150/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Streda

Polievka: 0,33l

Polievka z fazuľových strukov na kyslo (1,7)

M1. 150/200

Bravčová panenka s omáčkou z farebného korenia s pučenými zemiaky (1,3,7)

M2. 380

Granadírsky pochod, čalamáda (1,3,7)

M3. 380

Šalát s kuracím mäskom a viedenskou cibuľkou + dresing (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Šampiňónová s mrveničkou (7,9)

M1. 150/160

Bravčové medajlóniky na krémovom cuketovom rizote s chilli (1)

M2. 150/200

Čevapčiči, varené zemiaky, cibuľa, horčica (1,3)

M3. 150/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

Francúzska polievka s mušličkami (1,3,7,9)

M1. 150/160

Kurací plátok v smotanovo-bazalkovej omáčke, dusená ryža (1,7)

M2. 120/200

Pastiersky syr v cestíčku, varené zemiaky, tat. omáčka (1,3,7)

M3. 380

Palacinky s orechovou plnkou a karamelovou omáčkou (1,3,7,8)

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 150

Kurací/bravčový vyprážaný rezeň, vyprážaný syr/vyprážaný karfiol (1,3,7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky (1,7)

M5. 150/120

Grilovaný losos / Grilovaný encián (7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky, zeleninový šalát (1,7)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom