Logo penziónu Esprit

Denné menu

Menu

Menu na tento týždeň

Reštaurácia Esprit, ul. 29. augusta 2033, Sučany
Objednávky na tel. č.
0917 363 431, do 10.00 hod

Cena menu

Menu č.1 a č.3

8,00 eur, menu bez polievky 7,50 €

Menu č.4 až č.5

9,00 eur, menu bez polievky 8,50 €

Polievka

1,50 eur

Pondelok

Polievka: 0,33l

Kapustová polievka s klobásou (1)

M1. 150/160

Námornícke mäsko, tarhoňa, kyslá uhorka (1,3)

M2. 380

Makaróny s Bolonskou omáčkou a strúhaným syrom (7)

M3. 380

Cézar šalát s kuracími kúskami posypané krutónmi (1,4,7)

Utorok

Polievka: 0,33l

Mäsový vývar so zeleninou a hrubými rezancami (1,3,7,9)

M1. 150/160

Pečený bravčový bôčik, dusená kapusta, varená knedľa (1,3,7)

M2. 380

Kuracie rizoto posypané syrom, čalamáda (7)

M3. 150/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Streda

Polievka: 0,33l

Kulajda (zemiaková kyslá) (1,7,9)

M1. 150/200

Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch, pučené zemiaky, šalát (1)

M2. 380

Domáce moravské koláče (tvaroh, lekvár, mak, orechy, posýpka)(1,3,5,7,8)

M3. 380

Trhaný šalát so zeleninou a syrovými nugetkami a dresingom (1,3,7)

Štvrtok

Polievka: 0,33l

Hrachová s  párkom (1)

M1. 150/160

Kuracie na gyros korení a ½ dusenej ryži, ½ hranolky, tzatziki (1,7)

M2. 150/200

Hovädzí plátok varený, hrášok na masle, varené zemiaky (1,7)

M3. 150/200

Vyprážaný syr Hriňovská tehla, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)

Piatok

Polievka: 0,33l

Rascová s vajcom (1,3)

M1. 150/160

Bravčová a kuracia mučkalica v zemiakovej placke, dusená ryža (1,3,7)

M2. 150/200

Obaľované Hoki filety, zemiaková kaša, kyslá uhorka (1,3,7)

M3. 380

Široké rezance s  makom preliate lesným ovocím (1,3,7)

Každý deň v ponuke jedlá na objednávku – doba prípravy do 20 minút:

M4. 150

Kurací/bravčový vyprážaný rezeň, vyprážaný syr/vyprážaný karfiol (1,3,7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky (1,7)

M5. 150/120

Grilovaný losos / Grilovaný encián (7)

Príloha: 200/150

Varené zemiaky/pučené zemiaky/hranolky/americké zemiaky, zeleninový šalát (1,7)

Alergény k nahliadnutiu v jedálnom lístku alebo u obsluhy.
Pôvod mäsabravčové mäso: Rakúsko, Poľsko, hovädzie mäso: Slovensko, hydinové mäso:
Slovensko, Poľsko, kozie mäso: nepoužívame, ovčie mäso: nepoužívame

Každý deň varíme z čerstvých surovín

Reštaurácia nášho penziónu nadväzuje nielen na najlepšie tradície slovenskej kuchyne, ale necháva sa inšpirovať aj zahraničným kulinárskym umením. Spríjemníte si deň návštevou našej reštaurácie a poseďte si nielen pri skvelom jedle, ale aj pohári kvalitného vína, či šálke voňavej kávy.

Varíme z kvalitných čerstvých regionálnych a sezónnych surovín, pri ktorých spracovávaní dodržiavame tradičné postupy. U nás dostanete viac ako domácu stravu. Každé jedlo meníme na zážitok, pohodu a radosť, ktorá vám spríjemní deň. Vychutnať si ho môžete v spoločnosti rodiny, priateľov, známych či obchodných partnerov.

Každý týždeň obmieňame jedálny lístok, ktorý tvoria jedlá obohatené rukopisom nášho kuchára.

Grilované kuracie prsia so zeleným šalátom